Het gezicht achter

Mijn naam is Jurgen van Bakel, 43 jaar oud en eigenaar van Fish and More b.v. Met een vader die in de vis zat wilde ik niets liever dan visboer worden. Inmiddels ben ik al ruim 27 jaar actief in de visbranche. Op zestienjarige leeftijd nam ik de viswagen van mijn vader over. Een paar jaar later ontstond er een samenwerking met een viskwekerij van meerval: Maasland Aquacultuur.

Vanaf de start was het een innovatief bedrijf. Als één van de eerste kwekerijen kon Maasland Aquacultuur namelijk de gehele keten verzorgen, van eitje tot vis. Dit was uniek voor die tijd. 

Maasland Aquacultuur was in die tijd nog een viskwekerij, maar kon zijn vis niet verwerken. Bij Vishandel Van Bakel wisten ze hier wel raad mee. Een bijzondere samenwerking ontstond toen de twee bedrijven zich gezamenlijk gingen toeleggen op de verwerking en handel in vis. Steeds meer kwekerijen volgden deze werkwijze van Maasland Aquacultuur. Maar het bedrijf was zijn tijd vooruit en startte met de handel in duurzame vis en wist zich zo blijvend te onderscheiden. In 2000 nam Jurgen Maasland Aquacultuur over. Onder zijn leiding groeide het uit tot het unieke bedrijf dat het nu is.

In 2015 ben ik gestart met het duurzame vismerk Fish and More. Een merk dat uitgegroeid is tot specialist in duurzame en biologische vis. Ook is daar recent een assortiment aan zeewierproducten en schelp- en schaaldieren aan toegevoegd. Wij zijn gespecialiseerd in Ierse biologische zalm, Canadese Sockeye zalm en vis uit IJsland. De gehele keten is bij ons bekend en wij bezoeken met enige regelmaat de leverancier/bron. Wij vinden het heel belangrijk om de kwaliteit en duurzaamheid met eigen ogen gezien te hebben. Daarnaast willen we de beste service en kwaliteit bieden. We willen het allerbeste voor onze klanten met oprechte betrokkenheid voor milieu, mens en dier.

Impressiefilmpje

Ons hele assortiment