Disclaimer

Privacy statement
FISH&MORE stelt uw interesse in onze producten en uw bezoek aan onze website op prijs. Onze website bevat links naar externe websites. FISH&MORE is niet verantwoordelijk voor de privacy maatregelen van deze websites.

Voorwaarden voor gebruik
Het bezoeken en bekijken van deze site valt onder onze voorwaarden voor gebruik en onder alle toepasselijke wetten. Door deze site te bezoeken en te bekijken, accepteert u de voorwaarden voor gebruik, zoals hieronder beschreven, zonder beperking of uitsluiting.

Handelsmerken
Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken, slogans en logo’s die getoond worden op de site, geregistreerd- en niet geregistreerd, eigendom van FISH&MORE.

Geen garantie of aansprakelijkheid
Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken worden ontleend. FISH&MORE is niet aansprakelijk voor de informatie op sites die u bezoekt via deze site. Ondanks de uiterste zorg waarmee wij alle informatie hebben samengesteld, zijn wij niet aansprakelijk voor mogelijke schade, in welke vorm dan ook, die voortkomt uit het gebruik hiervan. Informatie op onze site kan door ons worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichtingen. Er kan informatie staan over producten die in uw land niet beschikbaar zijn. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, daar dit ook aan verandering onderhevig is.

Algemeen
Het staat FISH&MORE vrij op elk moment deze voorwaarden voor gebruik te wijzigen door deze opnieuw op deze website te publiceren.

 

 

Lees hieronder onze Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Lees hieronder de Leveringsvoorwaarden

Handleiding deponeren en toepasselijk maken van voorwaarden