ASC warm gerookte zalmsnippers

Deze duurzame zalm komt uit Noorwegen en wordt vervolgens gerookt. Het productie proces is eigenlijk nog steeds hetzelfde als 100 jaar geleden. De vis wordt eerste gestript en gezouten in een pekelbad van zeezout. Vervolgens gerookt in moderne RVS kasten welke worden verwarmd door aardgas. De rook wordt in de kast geblazen vanuit machines die beuken/eiken hout zaagsel verbranden. Deze methode is gezonder dan de processen waar vis wordt behandeld met vloeibare rook, gezien de chemische samenstelling van het rookaroma.

Informatie over allergieën

  • Pinda- en notenvrij
  • Glutenvrij
  • Melk- en lactosevrij
  • Sojavrij
  • Eivrij
  • Mosterdvrij
  • Lupinevrij
  • Weekdiervrij
  • Selderijvrij
  • Sulfietvrij
  • Schaaldiervrij
  • Sesamvrij

Ingrediënten

zalm, zout, rook.

Land van oorsprong

Noorwegen

Beschrijving

Gekoeld bewaren bij 0-4 graden. Even op kamertemperatuur laten komen voor consumptie. 

Keurmerk

 

Voedingswaarde per 100 gram

Energie

186 kcal (771 kJ)

Vet

9.8 gram

Vet verzadigd

2.5 gram

Vet enkelvoudig onverzadigd

3.3 gram

Vet meervoudig onverzadigd

3.4 gram

Koolhydraten

2.5 gram

Eiwit

24.5 gram

Zout

1.5 gram

Ons hele assortiment