ASC warm gerookte zalmmoot
Deze duurzame zalm komt uit Noorwegen en wordt warm gerookt. Het productie proces is eigenlijk nog steeds hetzelfde als 100 jaar geleden. De vis wordt eerste gestript en gezouten in een pekelbad van zeezout. Vervolgens gerookt in moderne RVS kasten welke worden verwarmd door aardgas. De rook wordt in de kast geblazen vanuit machines die beuken/eiken hout zaagsel verbranden. Deze methode is gezonder dan de processen waar vis wordt behandeld met vloeibare rook, gezien de chemische samenstelling van het rookaroma.
Informatie over allergieën
- Pinda- en notenvrij
- Glutenvrij
- Melk- en lactosevrij
- Sojavrij
- Eivrij
- Mosterdvrij
- Lupinevrij
- Weekdiervrij
- Selderijvrij
- Sulfietvrij
- Schaaldiervrij
- Sesamvrij
Ingrediënten
zalm, zout, rook
Land van oorsprong
Noorwegen
Beschrijving
Gekoeld bewaren bij 0-4 graden. Even op kamertemperatuur laten komen voor consumptie
Keurmerk
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
186 kcal (771 kJ) |
Vet |
9.8 gram |
Vet verzadigd |
2.5 gram |
Vet enkelvoudig onverzadigd |
3.3 gram |
Vet meervoudig onverzadigd |
3.4 gram |
Koolhydraten |
0 gram |
Eiwit |
24.5 gram |
Zout |
1.5 gram |
Ons hele assortiment
Verse vis
Gerookte vis
- ASC warm gerookte zalmmoot
- ASC warm gerookte zalmsnippers
- Gerookt vispalet
- Gerookte biologische forelfilet
- Gerookte biologische zalm
- Gerookte makreel
- Gerookte makreelfilet
- Gerookte makreelfilet peper/fiësta
- Gerookte makreelsalade
- Gerookte meervalfilet
- MSC gerookte spekbokkingfilet
- Gerookte sprot
- MSC gerookte haringprimeurtjes